Italiensk storklubb har träffat Kökcüs representanter

Den turkiske innermittfältaren Orkun Kökcü hade flera lag efter sig förra sommaren.

Kökcü som till vardags spelar i Feyenoord, valde istället att förlänga kontraktet med sin nuvarande klubb till 2025. Däremot Feyenoord finansiella problem och kan tänka sig sälja sin talang i sommar.

De senaste dagarnas rapporter från bland annat Voetbal International men även transferexperten Fabrizio Romano, rapporterar att AC Milan ska ha träffat spelarens pappa för att ha förhandlingar och diskutera spelarens framtid. Enligt flera rapporter ska även prislappen ha sjunkit på Kökcü.

Intresse saknas inte från andra klubbar. Lazio, Leeds United, Leicester City sägs också vara intresserade av spelaren och tidigare har Arsenal varit i en så kallad ”pole-position” för att värva Kökcü. Arsenals rivaler, Tottenham Hotspur, har också kopplats ihop med den 20 årige mittfältaren som tidigare har värderats till 25 miljoner euro av sin holländska klubb.