Premier League-klubb uppges förhandla om Merih Demiral

Kan ännu en turkisk spelare vara på väg till Premier League?

Sedan tidigare spelar Caglar Söyüncü, Cengiz Ünder, Okay Yokuslu och Ozan Kabak i Premier League. Cenk Tosun som är utlånad till Besiktas denna säsongen tillhör samtidigt Everton. Just Everton uppges vara beredda på att förstärka med en ytterligare turkisk spelare till klubben – Merih Demiral.

Engelsk media hänvisar till Calciomercato.com som rapporterar att Everton har inlett förhandlingar med Juventus för mittbacken men kan samtidigt få konkurrens av Manchester United.

Demirals säsong har kantats av skador och har samtidigt haft svårt att ta en ordinarie spelplats i startelvan och den italienska klubben behöver generera mer intäkter skriver italienska medier.

Everton uppges snart komma med ett bud på 25-30 miljoner euro. Juve sägs dock vilja ha ett högre bud. Demiral har idag en årslön på 1,8 miljoner euro i Juve och skulle kunna få lönehöjning upp emot 3 miljoner euro om han väljer att flytta till England.