Bekräftat: Balotelli har fått bud från turkisk klubb

Mario Balotelli kan hamna i Turkiet och Süper Lig inför nästa säsong.

Nykomlingen i Süper Lig Adana Demirspor bekräftar att de förhandlar med den italienska anfallaren

Adana Demirspors klubbpresident Murat Sancak har bekräftat att de har lagt ett bud på den 30-årige anfallaren.

– Vi har träffat Mario Balotelli. Det är ingen lätt transfer. Vi försöker men det är en svår transfer. Vi väntar svar från Balotelli. Fansen behöver inte vara oroliga, vi kommer göra stora värvningar och vi kommer lyfta det här laget, sade Murat Sancak gällande Balotelli och klubbens transferplaner till sommaren.

Balotelli spelade för Monza i Serie B denna säsongen där det blev 6 mål på 14 matcher. Anfallaren som har gjort flertalet landskamper för Italiens herrlandslag har även spelat för klubbar som Inter, Manchester City, AC Milan, Liverpool och Marseille.

Förra sommaren kopplades Mario Balotelli ihop med flera turkiska klubbar.