Blir Altay Bayindir spelklar till EM 2020?

Altay Bayindir har uttalat sig inför sommarens EM 2020.

Den unge målvakten som till vardags spelar i Fenerbahce drog för några veckor sedan på sig en vristskada på träning som krävde en operation. De första rapporterna har varit att Altay missar resten av säsongen för Fenerbahce och att även EM 2020 var mer eller mindre uträknat.

Nu kommer glädjande nyheter från målvakten själv som har imponerat stort och varit en av Feners bästa spelare denna säsongen.

Till klubbens YouTube-kanal säger målvakten att han kommer vara tillbaka inför EM 2020:

– Sedan skadan har jag börjat min rehab och följer programmet som jag har fått från vår fysioterapeut och läkare. … Jag kommer vara frisk när det är dags för EM 2020. Det är så vi har pratat med läkaren också. Jag har redan börjat förbereda mig fysiskt och mentalt för EM 2020.