Boupendza vann skytteligan i Süper Lig 2020/2021

Aaron Boupendza gjorde flest mål i Süper Lig den här säsongen.

24-årige vänsteryttern från Gabon gjorde 22 mål på 36 ligamatcher för nykomlingen Hatayspor som slutade sexa i ligan. Utöver målen blev det även en assist för Boupendza som köptes loss för 200 000 euro i somras från franska klubben Bordeaux.

Boupendza som har gjort ett par snygga mål också under säsongens gång ryktades vara på väg till Fenerbahce men kunde också genomfört en flytt till Ryssland i vintras. Hatayspor var överens med ryska klubben Krasnodar om en övergångssumma på 8,5 miljoner euro men spelaren ville inte lämna och valde att stanna i turkiska ligan.

Yttern kopplas fortfarande ihop med Turkiets storklubbar och det återstår att se om han är kvar i Hatay nästa säsong.