Burak Yilmaz nominerad till åres spelare i Ligue 1

Burak Yilmaz har haft fantastisk säsong i Frankrike och har gjort flest mål i Lille som leder ligan med två omgångar kvar.

Den turkiske anfallaren är i glödhet form och har gjort 6 mål på de senaste fem matcherna med bland annat två mål i toppmötet mot Lyon samt två mål mot Lens.

Under tisdagen blev det även bekräftat att Burak Yilmaz är nominerad till årets spelare i franska ligan.

Den 35-årige anfallaren konkurrerar med PSG:s duo Neymar Jr. & Kylian Mbappé, Monacos Wissam Ben Yedder och Lyons Memphis Depay.

Mbappé leder skytteligan med 25 mål, sex fler än både Ben Yedder och Depay medan Neymar har enbart gjort åtta mål och haft en skadedrabbad säsong. Yilmaz har å andra sidan 15 mål på kontot och var borta i över två månader under våren på grund av en vadskada.

Det stannar inte där för Burak Yilmaz. Den turkiske anfallaren är även nominerad för årets mål i franska Ligue 1 med sitt drömmål som kom i den senaste omgången mot Lens. Det kan med andra ord bli dubbla utmärkelser för Burak Yilmaz.

Här kan fansen gå in och rösta på årets spelare samt årets mål för Burak Yilmaz, samt övriga utmärkelser för säsongen 2020/21:  https://www.tropheesunfp.com/