Flera klubbar intresserade av Calhanoglu

Hakan Calhanoglu blir free transfer till sommaren.

Den turkiske playmakerns kontrakt går ut till sommaren och har i en intervju sagt att han tänker ta ett beslut om sin framtid efter sommarens EM-turnering med Turkiet.

Och det finns intresserade klubbar. Juventus intresse kvarstår och nu har Massimiliano Allegri kommit tillbaka och tagit över klubben som tränare. Det återstår att se vad som händer på den fronten och om klubben kommer gå vidare i jakten på Calhanoglu. Juve ska ha varit i kontakt med Calhanoglus representanter samtidigt som Milan står på sig och inte tänker erbjuda mer än 4 miljoner euro per år i ett nytt kontraktsförslag till Hakan Calhanoglu.

Tyske journalisten Christian Falk på Bild rapporterar att Manchester United var intresserade förra sommaren men just nu finns inget konkret bud från den engelska storklubben och att erbjudanden som nu finns på bordet är från Milan och en klubb från Mellanöstern, tidigare har det rapporterats om Al Duhail som erbjuder det dubbla som Milan erbjuder spelaren i årslön.

Calciomercato kom igår med uppgifterna om att även Liverpool är intresserade och ska ha inlett samtal med Calhanoglus representanter men också Milan. Däremot har inte klubben lagt något officiellt bud ännu.