Flera klubbar uppges vara ute efter Ugurcan Cakir

Ugurcan Cakir är en eftertraktad spelare.

I alla fall enligt de senaste uppgifterna från beIN Sports. Klubbar som de italienska mästarna Inter, Roma, Tottenham sägs alla vara ute efter spelaren och nu ska även Lille ha gett sig in i jakten.

Det franska lagets målvakt, Mike Maignan, kopplas ihop med en flytt ifrån den franska klubben och om det skulle inträffa så kommer Lille sätta sig vid förhandlingsbordet med Trabzonspor för den turkiske målvakten.

Lille som leder franska ligue 1 inför den sista omgången har tre turkiska landslagsspelare i truppen idag: Burak Yilmaz, Zeki Celik och Yusuf Yazici. Samtliga tre spelare ska ha varit goda referenser för Ugurcan Cakir.

25-årige Cakir har ett kontrakt till 2024 med Trabzonspor. Dock är klubben öppna för förhandlingar och har lagt en gräns att inte acceptera några bud under 20 miljoner euro. Samtidigt så vill man ha en klausul i kontraktet som garanterar klubben 25% vid en vidareförsäljning.

Till sommaren väntar även EM med Turkiet som kan påverka marknadspriset för Ugurcan Cakir som har varit Senol Günes etta i målet under det senaste året.