Hamidovic lämnar Turkiet – aktuell för spel i Sverige

Anfallaren Edin Hamidovic lämnade i vintras Sverige och Jönköpings Södra för spel i Turkiet.

Hamidovic skrev på för Ankara Keciörengücü i turkiska andraligan. Nu bekräftar spelaren för Fotbolltransfers.com att han har lämnat klubben.

– Jag lämnar på grund av speltiden, det blev inte som man hoppades. Men det var en lärorik tid. Den största skillnaden är att allt är professionellt i Turkiet. Allt från faciliteter, fansen och strukturen. Det är en riktig fotbollskultur där nere, säger Hamidovic till Fotbolltransfers.com

Enligt Hamidovic så talar allt för att det blir en flytt hem till Sverige som är tillgänglig som bosman. Kontraktet löpte säsongen ut med en option att förlänga ytterligare ett år. Enligt uppgifterna så är GAIS, Örgryte IS, Jönköpings Södra, Västerås SK och IK Brage intresserade av 27-åringen som ännu inte tagit ett beslut.

Det blev totalt åtta matcher för Edin Hamidovic i Ankara Keciörengücü som kom sjua i TFF 1. Lig den här säsongen.