Jättebud till Calhanoglu som kan lämna gratis

Hakan Calhanoglu ska ha fått ett jättebud enligt beIN Sports som hänvisar till Sky Sports.

Den turkiske playmakern har varit en av de mest framträdande spelarna i Milan den här och förra säsongen. I vintras kopplades Calhanoglu starkt ihop med Manchester United men på senasre tid har det rapporterats om att spelarens representanter förhandlar med Juventus och att en affär kan vara i hamn ”snart”. 27-årige Calhanoglu har ett utgående kontrakt i sommar och kan lämna som free transfer samtidigt som han har ett kontraktsförslag från Milan också för en förlängning.

Nu ska även en klubb från Qatar gett sig in i leken. Sky Sports skriver att Al Duhail har erbjudit den turkiske landslagsmannen ett treårskontrakt med åtta miljoner euro per år. Spelaren sägs även få en signon bonus på just åtta miljoner euro.

Calhanoglu har stått för 9 mål och 9 assist på 42 matcher den här säsongen.