Liverpool har tagit ett beslut gällande Ozan Kabak

Liverpool ska ha tagit ett beslut kring Ozan Kabaks framtid.

Transferexperten Fabrizio Romano rapporterar att den 20-årige mittbacken kommer lämna Liverpool i sommar då den engelska klubben inte kommer utnyttja sin köpklausul på 18 miljoner pund. Romano rapporterar samtidigt att det finns flera klubbar intresserade och att Schalke vill sälja spelaren till Bundesliga eller Premier League. Schalke som har ekonomiska problem, åkte ur Bundesliga denna säsongen.

Den turkiske landslagsspelaren lånades in från Schalke 04 i vintras med en köpklausul och även om Jürgen Klopp har varit nöjd och hyllat den unge talangen så blir det nu ingen fortsättning i Liverpool. Liverpool har samtidigt gjort klart med mittbacken Ibrahima Konate från RB Leipzig – en klubb som sägs vara intresserade Ozan Kabak.

Kabak ska ha tagit farväl av laget under veckan och lämnat sin bostad som han hade under sin vistelse i Liverpool.