Pogba hyllar Fenerbahce-fansen: ”Har aldrig sett något liknande!”

Storstjärnan Paul Pogba i Manchester United har mött turkiska lag och även Turkiets landslag tidigare.

I en livesändning på Twitch berättar Paul Pogba om sina minnen från en match mot Fenerbahce i Kadiköy säsongen 2016/17.

På fråga om vilken arena (på bortaplan) som han har spelat på har haft bäst atmosfär, svarade Pogba:

– Finns många arenor. Främst Dortmund, men före dem finns Fenerbahce. Från minuten att jag klev ut på planen för att värma upp till att matchen blåstes av så var allting galet. Jag har aldrig sett något sånt tidigare.

Fenerbahce mötte Manchester United i gruppspelet av Europa League. Efter att ha förlorat mötet på Old Trafford med 4-1 så fick Fener revansch i hemmamötet med 2-1 efter ett cykelsparksmål av Moussa Sow samt ett frisparksmål av Jeremain Lens. Wayne Rooney gjorde gästernas mål på ett distansskott. Se matchens höjdpunkter och mål längre ner i artikeln.