Premier League-klubbar uppges jaga Cyle Larin

Besiktas kanadensiske målskytt Cyle Larin drar till sig intresse från Premier League.

Enligt NTV Spor som hänvisar till 90min så har 26-åringen hamnat på radarn för Tottenham och West Ham United. Tottenham förväntas vara aktiva med att leta spelare till anfallet och samtidigt som det ryktas att Harry Kane vill lämna klubben. Tottenham ska ha imponerats av Larin som kan spela vänsterytter och centerforward.

West Ham lyckades inte få ut det dem ville när de värvade Sebastian Haller för 50 miljoner euro och spelaren såldes för 22 miljoner euro till Ajax i vintras. Nu sägs West Ham vara redo att värva Larin istället.

Båda London-klubbarna ska ha scoutat Cyle Larin under en tid.

Cyle Larin kom till Besiktas i januari 2018 från Orlando City och har ett kontrakt som löper ut efter nästa säsong.

Den här säsongen har Larin stått för 22 mål och 4 assist på 41 matcher för Besiktas.