Söyüncü engelsk cupmästare med Leicester City

Caglar Söyüncü blev under lördagen engelsk cupmästare med Leicester City när de vann FA-Cupen.

Leicester City vann 1-0 över Chelsea efter att Youri Tielemans stått för ett drömmål i andra halvlek. I Leicester-laget så stod Kasper Schmeichel för flera jätteräddningar.

I matchens slutminuter hittade Chelsea ett mål av förre Leicester-spelaren Ben Chilwell efter att Söyüncüs rensning tagit på Chillwell och in i mål. Dock blev målet tillbakadraget efter en VAR-granskning. Just Chillwell ska ha varit centimeters offside enligt bilderna.

Turkiske mittbacken Caglar Söyüncü spelade hela matchen och stod för flera brytningar, inte minst på tilläggstid i andra halvlek där Söyüncü vann två dueller och nickade bort bollen från Leicesters planhalva. Söyüncü följer upp insatsen efter att ha avgjort toppmötet med Manchester United i den senaste ligaomgången.

FA-cupen som är världens äldsta turnering, blir Söyüncüs första trofé i karriären. 24-årige mittbacken har tidigare fått individuell utmärkelse när han förra säsongen blev uttagen i säsongens lag i England.