Atletico Madrid uppges ha lagt ett bud på Berke Özer

Berke Özer är tillbaka i Fenerbahce efter ett lån hos Westerloo i Belgien.

I förra veckan meddelade klubbpresidenten Ali Koc att de förväntar sig att sälja spelare för minst 15 miljoner euro i sommar exklusive potentiella försäljningar av Altay Bayindir, Ozan Tufan och Attila Szalai. Koc bekräftade också att de hade fått ett bud på en spelare på sex miljoner euro.

Spelaren namngavs inte och inte heller budgivande klubb. Ajansspor rapporterar med hänvisning till tidningen Sabah, att det rör sig om de spanska mästarna Atletico Madrid har lagt ett bud på Berke. Budet uppges vara på sex miljoner euro. Den 21-årige målvakten är fostrad i Altinordu och har varit utlånad till Westerloo i två säsonger.

Den senaste säsongen blev det 23 matcher och totalt 25 insläppta mål – Berke höll nollan i åtta matcher.

Budet har ännu inte accepterats och anledningen beror till stor del av vad som händer med första målvakten Altay Bayindir.

Även Altay, som är med i EM-truppen, drar till sig intresse och har kopplats ihop med Milan och Juventus. Skulle Altay säljas så kommer Berke stanna och bli ny förstamålvakt i Fenerbahce enligt Ajansspor.