Cengiz Ünder allt närmare en flytt till rivalen?

Rapporterna kom redan förra månaden om att Cengiz Ünder kan återvända till Serie A – men inte Roma.

Nu kommer nya uppgifter från italiensk media att Cengiz Ünder kan bli en ny spelare för AC Milan denna sommaren. Spelarens agent, Fali Ramadani, ska ha haft ett möte med AC Milans sportchef, Paolo Maldini.

Mötet ska ha fokuserat på eventuella spelarvärvningar och Ramadani ska ha erbjudit sin klient Cengiz Ünder till den italienska storklubben tillsammans med Napolis försvarare Nikola Maksimovic. Enligt uppgifterna så ingår inte Cengiz i den nye AS Roma-tränaren José Mourinhos planer.

AC Milan kommer att medverka i Champions League kommande säsong vilket är en fördel i jakten på ny klubb för Cengiz som har ett kontrakt som sträcker sig till 2023 med Roma.