Engelsk storklubb budar på Calhanoglu

Ny dag, nya uppgifter kring Hakan Calhanoglus framtid.

Med de senaste rapporterna och rykten så verkar det som klubbfrågan kan lösas innan EM,

I veckan kom uppgifterna i italiensk media att Juventus nye tränare Allegri har gett grönt ljus för att värva Calhanoglu på free transfer. Juve sägs även vara beredd att möta den 27-årige mittfältarens krav på 5 miljoner euro i årslön.

Nu rapporterar Tuttomercatoweb att även ett bud har kommit från Manchester Unitied. Den engelska storklubben visade stort intresse innan vintern men intresset svalnade när det såg ut som att Calhanoglu skulle skriva nytt kontrakt med Milan. Men parterna uppges vara långt ifrån en överenskommelse och enligt italienska uppgifter så är det den främst anledningen till att United är tillbaka i jakten på den turkiske playmakern.

Tidigare har det även rapporterats om ett intresse från Manchester Uniteds rival Liverpool – som dock inte kommit med ett erbjudande. De erbjudanden som nu finns från europeiska klubbar enligt de senaste uppgifterna är från Manchester United, Juventus och kontraktsförslaget från Milan med en lön på 4 miljoner euro per år.