Europeisk storklubb kopplas ihop med Altay Bayindir

Fenerbahce kan förlora dubbla målvakter i somras.

Medan Atletico Madrid är intresserade av Berke Özer så kommer det nu rapporter i turkisk media att Ajax vill ha Altay Bayindir.

Ajax uppges vara nära att sälja Andre Onana till Arsenal. Enligt VOLE-journalisten Yagiz Sabuncuoglu som följer Fenerbahce från nära håll, så vill Ajax  ersätta Onana med 20-årige Altay som är förstamålvakt i Fenerbahce.

Ajax uppges ha scoutat Altay under en längre period och sportchef Marc Overmars sägs vara på väg till Istanbul för att förhandla med Fenerbahce gällande spelaren. Scoutchef Henk Veldmate ska i sin rapport meddelat att Altay borde värvas enligt VOLE.

Fenerbahce uppges inte vara så sugna på att sälja sin målvakt men ska ha lagt en prislapp på minst 20 miljoner euro för att släppa målvakten.