Fatih Terim aktuell för klubb i Premier League

Fatih Terim kopplas ihop med klubbar i Europa.

Först har det rapporterats om de franska mästarna Lille.

Nu rapporteras det att även Everton har varit i kontakt med Fatih Terim, vars kontrakt med Galatasaray har löpt ut.

Evertons fotbollsdirektör, Marcel Brands, ska ha haft ett möte Fatih Terim gällande tränarjobbet i Everton som är ledigt efter att Carlo Ancelotti lämnat klubben för Real Madrid. Uppgifterna kommer från Fotospor i Turkiet som skriver att Terim har ett bud från Lille, en klubb i Qatar och nu även Everton. Detta ska även ha lyfts upp på den persiskspråkiga internationella kanalen Manoto på ett program som journalisten Nazenin Ansari driver, enligt Fotospor. Nazenin var tidigare gift med den nuvarande majoritetsägaren i Everton, Farhad Moshiri.

I Everton spelar Cenk Tosun som i våras var utlånad till Besiktas.

Fatih Terim har tidigare varit tränare utomlands vilket var för Serie A-klubbarna Fiorentina och Milan. När Terim fick lämna Milan ersattes han av Carlo Ancelotti.