Galatasaray uppges ha lagt bud på förre Barcelona-spelaren

Galatasaray kollar på förstärkningar till truppen.

Enligt Yahoo Brazil så har den turkiska klubben erbjudit den förre Barcelona-spelaren Paulinho ett kontrakt.

Den 32-årige mittfältaren som även har ett förflutet i Tottenham, är free transfer efter att kontraktet med Guangzhou Evergrande.

Gala är inte de enda som uppges vara intresserade, även Atletico Madrid ska ha förhört sig om spelarens tjänster som i dagarna öppnade upp för att återvända till Europa och att han gärna vill spela i Barcelona igen.

Enligt Hürriyet så har spelarens mamma i en intervju sagt att Galatasaray har lagt bud på spelaren:

– Jag och min man Marcos är stora fans av Corinthians. Vi vill att han återvänder men det är inte bara upp till oss. Min son kommer göra valet själv. Portugal, Spanien, UAE, Saudi Arabien och Galatasaray från Turkiet har kommit med bud, ska mamman sagt till brasiliansk media.

Budet uppges vara 2,5 miljoner euro per år och ett treårskontrakt.

Paulinho är dock inte den enda spelaren som Gala är ute efter.

Klubben prioriterar vänsterbackspositionen enligt TRT Spor och har gjort Alex Moreno till sin prioritet. Gala vill låna den 27-årige spelaren med köpoption enligt uppgifterna. Moreno är dock inte den enda vänsterbacken på Galas lista.

Patrick Van Aanholt i Hollands landslag vars kontrakt har löpt ut med Crystal Palace, ska vara i förhandlingar med den turkiska klubben.

Galatasaray vill även förstärka mittbackspositionerna och ska ha förnyat sitt intresse i Kaan Ayhan. Gala uppges ha hört av sig till Sassulo för att förhandla. Den 25-årige mittbacken är öppen för en flytt till Istanbul och jobba med Fatih Terim igen, som gav honom chansen och debuten i landslaget.