Gareth Bale: ”Turkiet kommer ha ett stort stöd”

Wales superstjärna Gareth Bale deltog på deras presskonferens tillsammans med förbundskaptenen inför Turkiet-matchen.

Den offensive spelaren sade att han förväntar sig att Turkiet kommer få stort stöd i Baku:

– Vi är medvetna om det. Självklart kommer det bli mycket fint att spela framför en stor publik. Alla spelare kommer att motiveras. Från vårt perspektiv kanske det inte är en bra sak men jag har spelat matcher i Turkiet tidigare. Jag vet hur de turkiska fansen är. Det kommer vara motiverande för oss också med publik. Jag hoppas att det blir en bra match för båda sidorna. Det är inte ett större problem för oss, även om det kan bli en fientlig publik mot oss så blir det inte så viktigt. Vi har spelat i sådana atmosfärer tidigare, det viktigaste är att vi ger 100% i matchen och spela lugnt. Vi behöver försvara oss som ett kollektiv och gå upp i anfall. Vem som gör målen spelar ingen roll, vi måste ha ett enat mål med matchen. Vi får inte påverkas av atmosfären och vi ska fokusera på att göra vårt bästa. Jag tror det blir underhållande imorgon.

Rob Page, förbundskapten för Wales är övertygad om att det kommer bli en svår match imorgon men att deras lag är förberedda:

– Det blev en dålig start för dem (Turkiet). De kommer vilja vinna imorgon men vi har en mycket bra målvakt och vi kommer göra allt vi kan för att vinna. Vi vet att det kommer bli en väldigt svår match och vi har förberett oss därefter. Jag kan säga att vi är förberedda för matchen imorgon. Det kommer inte bli en enkel match men fyra poäng skulle ta oss vidare från den här gruppen. Vi har en plan mot Turkiet. Vi har analyserat Italien-matchen. Vi kommer möta ett riktigt bra lag imorgon. Vi kan göra några förändringar i vårt spel imorgon.