Italienska klubbar uppges vilja ha spelare från Fenerbahce

Två spelare från Fenerbahce kan hamna i italienska Serie A.

VOLE-journalisten Yagiz Sabuncuoglu skriver att Genoa är överens med Fenerbahce gällande Miha Zajc. Slovenen förväntas säljas för 3 miljoner euro. Zajc har den senaste säsongen varit utlånad till just Genoa den senaste säsongen.

Samtidigt rapporterar Ajansspor med hänvisning till Fotomac att Atalanta har lagt ett bud på 2,5 miljoner euro på Mert Hakan Yandas. Fenerbahce avvaktar för att först se vem som blir den nye tränaren och vad denne vill ta beslut kring Mert Hakan som värvades in förra sommaren. Mert Hakan tvingades till operation efter en skada som han ådrog sig i våras och var en spelare med stora förväntningar efter succén i Sivasspor för två säsonger sedan.

Även Torino ska vara intresserade av Mert Hakan, italienska klubben ska ha scoutat spelaren vid ett flertal gånger skriver Ajansspor men ännu har inget bud lagts.