La Liga nästa för Dorukhan Toköz?

Mycket tyder på att Dorukhan Toköz lämnar Besiktas i sommar.

De senaste rapporterna från Turkiet är att spelaren är nära en överenskommelse med Celta Vigo och en möjlig affär träder i kraft först efter EM.

Enligt Hürriyet och Ajansspor så är parterna så gott som överens och enbart detaljer återstår. 25-årige innermittfältarens kontrakt löper ut i slutet av månaden med Besiktas och har tidigare kopplats ihop med Fenerbahce.

beIN Sports rapporterar med hänvisning till spanska Marca att Celta Vigo är mycket intresserade av spelaren men att de inte är de enda som har visat intresse. Även Real Betis uppges ha spelaren på sin radar.

I Celta Vigo spelar sedan tidigare Emre Mor och Okay Yokuslu. Medan Okay har varit utlånad till West Bromwich Albion i Premier League så har Emre dragits med skador och haft svårt att få speltid och de senaste rapporterna lyder att han kommer lämna klubben i sommar.