Officiellt: Sergen Yalcin fortsätter i Besiktas

Turerna har varit många de senaste dagarna kring Sergen Yalcins framtid i Besiktas.

Ledningen och Sergen kom först inte överens om det nya kontraktet där Sergen inte tyckte att avtalet var tillräckligt bra. Det hela resulterade sig i stor reaktion av fansen på sociala medier samtidigt som Sergen sade att han inte såg positivt på att förlänga med Besiktas i nuläget.

Några få dagar senare träffade ledningen Besiktas på nytt och igår kunde de meddela att de har nått en överenskommelse. Det nya avtalet är på ett år säger klubbens vice-president Emre Kocadag:

– När vi började så hade vi skrivit på ett avtal på 1,5 år. Att det nu ska vara ett år är tränarens val. Det passade även oss. Det finns inga hinder för kommande år. Tiden är bara en sak som står på ett kontrakt.

– Vi gjorde Besiktas-fansen glada. Deras kärlek såg både vår tränare och vi. Vi såg deras kärlek och respekt gentemot oss. Vi tackar dem. Vi hoppas att detta året återupprepar förra säsongens dubbel samt blir framgångsrikt i Champions League.