Olympiakos vill ha duo i Galatasaray

De grekiska mästarna Olympiakos sägs vara ute efter två spelare i Galatasaray.

Spelarna det rör sig om är Sofiane Feghouli och Henry Onyekuru enligt beIN Sports som hänvisar till grekisk media.

Olympiakos ska ha inlett förhandlingar och träffat Galatasaray i Istanbul gällande Sofiane Feghouli och ska även ha haft ett möte AS Monaco gällande Henry Onyekuru. Yttern spenderade förra säsongen på lån hos Galatasaray.

I Feghoulis fall ryktas det om ett kontrakt på tre år. Gala sägs vara öppna för en försäljning då de skulle vilja bli av med Feghoulis lönepost.

Olympiakos som kommer spela kvalspel till Champions League, är även mycket intresserade av Onyekuru – som gjorde sin tredje sejour i Gala den här säsongen. Onyekuru har kontrakt med Monaco till 2024. Gala har en köpoption på 4,35 miljoner euro för den 24-årige yttern men det är oklart om klubben väntas aktivera klausulen och låneperioden löper ut sista juni.