Ozan Kabak har tagit farväl av Liverpool

Den turkiske mittbacken Ozan Kabak bekräftar att han lämnar Liverpool.

Låneavtalet har löpt ut och det blir ingen fortsättning i den engelska klubben. 21-årige mittbacken tog farväl under onsdagen och delade ett meddelande på engelska och turkiska till klubben och fansen:

Liverpool hade en köpoption på 18 miljoner pund som de har valt att inte utnyttja och den förra veckan rapporterades det att Schalke har sänkt sin prislapp från 20 miljoner euro till 15 miljoner euro. Intresse saknas heller inte och Ozan kan bli kvar i England. Enligt uppgifter är Leicester City och Newcastle United intresserade.

Beskedet har väckt reaktioner hos flera Liverpool-fans. Under Ozans inlägg är många av supportrarna besvikna över att det inte blev en förlängning för den turkiske mittbacken men önskar honom samtidigt det bästa för honom i den framtida karriären.

Ozan Kabak lånades in i januari och kastades in i hetluften direkt på grund av kris i Liverpools försvar med flertalet skadade spelare. Trots en liten knackig start i sin nya klubb, så backades och hyllades Ozan av Jürgen Klopp (som spelaren riktade ett speciellt tack till i sitt avsked) och stod för flera bra insatser i den röda tröjan och totalt blev det 13 matcher.