Salih Ucan närmar sig Besiktas

Salih Ucan har gjort en stark säsong i Alanyaspor.

Det var flera som reagerade när Salih Ucan inte blev uttagen i Turkiets EM-trupp efter den säsong han har haft i Alanyaspor.

Den 27-årige innermittfältaren som en gång i tiden rankades som de mest intressanta talangerna i Europa, gjorde två mål och sex assist den här säsongen i ligan.

Idag tog mittfältaren farväl av klubben och dess fans på sociala medier. Salihs kontrakt går ut den sista juni och det mesta tyder på att spelaren kommer att skriva på för Besiktas inom en snart framtid. Spelaren har kopplats ihop starkt med de turkiska mästarna under de senaste veckorna.

Salih Ucan förväntas skriva på för tre år när transferfönstret öppnar och uppges få en lön på 7 miljoner turkiska lira per år enligt beIN Sports.

Besiktas nöjer sig inte där utan vill även ha Steven Caulker, även han från Alanyaspor. Precis som Salih, så är den engelske mittbacken free transfer efter sista juni då kontraket löper ut.

Samtidigt så vill Besiktas knyta till sig en turkisk landslagsspelare. Det rör sig om Kenan Karaman från 2. Bundesliga. Den turkiske anfallarens kontrakt löper ut i slutet av juni och har tidigare öppnat upp för en flytt till turkiska ligan och Besiktas uppges visa konkret intresse för 27-åringen.