Senol Günes efter uttåget i EM 2020

Efter uttåget i EM 2020 dröjde det inte länge innan Senol Günes fick frågan om han tänker avgå efter förusten mot Schweiz.

Det finns dock inte i Senol Günes planer idag:

– Just nu har jag inga tankar på att avgå. Mina enda tankar är på hur vi tar oss vidare från det här. Naturligtvis, om en ändring ska ske, så kommer allmänheten få veta det.

– Vi trodde vi kunde vinna mot Wales och Schweiz. När det gäller det så håller jag med i kritiken. Det är jag som tränar laget, och det är jag som har ansvaret. Vi kunde inte nå de framgångarna vi hade tänkt och vi kunde inte heller uppfylla turkiska nationens förväntningar, sade Senol Günes som även poängterade att landslaget blev väldigt påverkade av förlusten mot Italien.

Senol Günes sade också att han tror på det här landslaget:

– Ibland kan misslyckanden ge större erfarenheter. Den här gruppen (landslaget) kommer lägga avtryck de kommande tio åren, jag tror på dem. Men det är oacceptabelt att åka ur turneringen på det här viset.