Toköz: ”Mitt mål är att spela i Europa”

Förberedelserna fortsätter inför EM 2020.

Efter ett träningspass sade Dorukhan Toköz att hans mål är att spela i Europa även på klubblagsnivå:

– När jag kom till Besiktas sade jag redan första dagen att mitt första mål är att vinna titlar med Besiktas. Jag är mycket glad att vi har fått uppleva dem dagarna. Mitt andra mål är att representera Besiktas på bästa sätt ute i Europa. Efter EM 2020 kommer allting bli klart och ordna sig, sade Dorukhan Toköz som kopplas ihop med en flytt till spanska ligan.

Dorukhan Toköz berättade även att Enes Ünal är den mest hårt arbetande spelaren på träningarna inför EM 2020 och att den mest ambitiösa är Burak Yilmaz, som blev fransk mästare med Lille denna säsongen:
– Oavsett hur gammal han är så har han inte tappat någonting från sin ambition, sade Toköz.