Trabzonspor nobbade bud på 23 miljoner euro för Ömür

Trabzonspors klubbpresident, Ahmet Agaoglu, sade under onsdagen att de tidigare har nobbat ett bud på 23 miljoner euro för talangen Abdülkadir Ömür.

Agaoglu sade också att det var ett misstag att nobba budet. Under ett klubbmöte som hade fokus på ekonomin så kom de överraskande uppgifterna i samband med ett tal gällande Abdülkadir Ömür och Ugurcan Cakir:

– En säger ”sälj inte” den andra säger ”när rätt pris kommer så sälj”. När jag tog över det här jobbet så var Ugurcan tredjemålvakt. Målvakterna före honom tjänade 2,5 miljoner euro samt 1,5 miljoner euro. Låt oss betala det priset. När Manchester City budade 23 miljoner euro för Abdülkadir Ömür så nobbade vi budet. Det var ett misstag. Jag gör det misstag en gång, sade Ahmet Agaoglu på mötet.

Det är oklart vilket år som Manchester City budade på Abdülkadir Ömür.