Tre spelare på Besiktas radar

Efter att ha gjort klart med Sergen Yalcin som huvudtränare ytterligare år så siktar Besiktas in sig på nyförvärv nu.

Vice president Emre Kocadah bekräftade att klubben i princip är överens med Salih Ucan och att spelaren lär inom kort presenteras officiellt.

De turkiska liga- & cupmästarna uppges ha tre spelare högts upp på transferlistan enligt TRT Spor. Dessa är Aleksandar Mitrovic, Diego Costa och Kenan Karaman. När det gäller Costa så har han varit i hemlandet Brasilien under hela våren då han har varit klubblös sedan han bröt avtalet med Atletico Madrid i vintras. Formen är ett frågetecken som gör Besiktas-ledningen fundersamma.

Mitrovic vill inte vara kvar i Fulham som åkte ur Premier League den senaste säsongen och Besiktas hoppas de kan locka över den serbiske anfallaren med spel i Champions League. Om Sergen Yalcin ger grönt ljus för Mitrovic, så kommer klubben försöka låna in den 26-årige anfallaren.

Besiktas är sedan länge intresserade av den turkiske landslagsspelaren Kenan Karaman. Enligt TRT Spor så pågår förhandlingar som går framåt.