Yokuslu: ”Vi vill bryta Italiens förlustfria svit”

Okay Yokuslu har i en intervju med AA uttalat sig inför öppningsmatchen mot Italien.
Innermittfältaren berättar att målet är att vinna på fredag när de möter Italien som har 27 raka matcher utan förlust:

– Det är såklart inte så lätt att göra det(bryta sviten). Det är en stor bedrift men vi tror på oss själva till hundra procent. Den dagen kommer vi gå ut på planen för att bryta Italiens förlustfria svit. Vi kommer gå ut på plan för att vinna. Vi kommer gå ut för att vinna alla matcher. Det är ingenting som stör oss. Vi har stor respekt, Italien är ett mycket bra lag. Vi har stor respekt men vi tror på oss själva också. Vi kommer ge allt den dagen för att vinna, sade Okay Yokuslu.

– Att få spela öppningsmatchen av en sådan här turneringen gör en mycket exalterad. Eftersom alla som älskar fotboll kommer att följa denna matchen, vi vet om detta. Vi försöker förbereda oss så gott vi kan och förberedelserna går bra. Vi vet vårt ansvar, jag hoppas vi får en fin öppningsmatch.
Okay berättade även att målet är att ta sig vidare från gruppen. Mittfältaren berättade också att moralen är väldigt hög inom truppen som förbereder sig i Tyskland inför premiären av EM 2020.