Besiktas överens med Kenan Karaman

Flera medier i Turkiet rapporterar att Kenan Karamn är klar för Besiktas.

Parterna är överens om ett treårsavtal och den turkiske landslagsspelaren ansluter på free transfer då kontraktet med Fortuna Düsseldorf har löpt ut.

Kenan kommer ansluta till klubbens träningsläger i de kommande dagarna och affären förväntas bli officiell. Kenan Karaman gjorde 7 mål och 2 assist på 28 matcher för Fortuna Düsseldorf förra säsongen.

Samtidigt bekräftar klubben att de även jagar Luuk de Jong i Sevilla.

Klubbrepresentanten Erdal Torunogullari har till spanska ABC sagt att klubben är i förhandlingar med Sevilla för att eventuellt låna eller om det går att genomföra en permanent övergång i sommar. Affären beror på vissa detaljer menar Torunogullari enligt ABC.

De Jong stod för 9 mål och 1 assist på 48 matcher förra säsongen.