EXTRA: Turkisk klubb vill värva Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic kopplas återigen ihop med en flytt till Turkiet.

Galatasaray och Besiktas har tidigare kopplats ihop med Zlatan Ibrahimovic flera gånger och under olika tillfällen. 

Nu rapporteras det att en turkisk klubb återigen är intresserad av den 39-årige svenske anfallaren, men det är varken Besiktas eller Galatasaray. Istället är det nykomlingen Adana Demirspor som sägs pusha och ”göra allt” för att hämta Zlatan.

Transfer Postasi som refererar till A Spor, rapporterar att klubben försöker övertala Zlatan att komma till klubben med hjälp av Erkan Zengin som har ett förflutet i Adana Demirspor och det svenska landslaget.

Adana Demirspors klubbpresident, Murat Sancak, bekräftar klubbens intresse för Zlatan men att det kan bli svårt att värva svensken i sommar:

– Vi ville ha Ibrahimovic förra säsongen, det blir svårt att hämta honom från Milan det här året. Om han vill komma om ett år, så vill vi se Ibrahimovic i vår lag, sade Sancak efter att klubben presenterat Mario Balotelli under onsdagen.

Utöver Mario Balotelli så har Adana Demirspor även gjort klart med Younes Belhanda.

Den turkiske landslagsspelaren Hakan Calhanoglu var lagkamrat med Zlatan i Milan i 1,5 år och berättade bland annat att Zlatan tycker om Turkiet väldigt mycket och att Zlatan till och med har ett turkiskt favoritlag.