Officiellt: Galatasaray förlänger med Arda Turan

Galatasaray bekräftar att Arda Turan har skrivit på nytt kontrakt med klubben.

Arda Turan förlänger över nästa säsong med ett år och blir kvar i Galatasaray. Arda återvände till Gala förra säsongen där han slog igenom innan han kom ut i Europa för tio år sedan.

Den turkiske mittfältaren anslöt på free transfer för Barcelona som hade köpt honom för 34 miljoner euro från Atletico Madrid sommaren 2015. Från vintern 2018 till vintern 2020 var Arda utlånad till Istanbul Basaksehir.

– Jag tror vi har lärt oss mycket från förra säsongen. Vi förlorade ligan i den sista sekunden av säsongen men vi visade ändå att Galatasaray är ett lag som kämpar och aldrig ger upp. Den här säsongen tror jag vi kommer vara bättre och mer redo från början. Galatasaray spelar alltid för att vinna och bli framgångsrik oavsett vilken tävling det är. Vi kommer göra allt för att fortsätta på det spåret. Vi jobbar på det varje dag och vi vill lära oss hela tiden att bli bättre. Vi ska försöka vinna och göra vårt bästa för våra fans.