Omar Elabdellaoui tillbaka i träning med Galatasaray

Den norske landslagsspelaren Omar Elabdellaoui var med om en otäck skada på nyårsafton.

Omar fick skador i ögat, bland annat brännskador, när en smällare sprängdes i hans hand under nyårsafton. Spelaren blev inlagd på sjukhus och behövde genomgå operation och det var oklart ett tag om spelaren skulle kunna återvända till fotbollsplanen.

Under tisdagskvällen publicerade Galatasaray en video där Omar genomförde sin första träning tillsammans med resterande laget sedan skadan. Omar hade specialutrustning på sig för att skydda ögonen och efter träningen gav Fatih Terim besked till media som var på plats. Terim sade att han inte förväntar sig att Omar är redo till säsongsstart men möjligtvis någon gång i september och att Omar har gjort ett stort jobb med sin rehab: