Pauilinho uppges närma sig Süper Lig

Blir det Süper Lig nästa för Paulinho.

Den brasilianske innermittfältaren som har ett förflutet i klubbarna Barcelona och Tottenham, har lämnat sin kinesiska klubb FC Guangzhou tidigare under året och har haft flera bud att ta ställning till. Bland annat har det bekräftats av spelarens mamma att Galatasaray ska ha varit intresserade.

Nu kommer dock uppgifter från UOL Esporte i Brasilien att Fenerbahce ligger bäst till att värva innermittfältaren. Gremio som har varit en av de intresserade klubbarna ska ha gjort klart med Felipao vilket gör att de i nuläget inet kommer värva Paulinho. Paulinhos läger sägs vänta på ett bud från Fenerbahce nu enligt beIN Sports som hänvisar till de brasilianska uppgifterna.

Paulinho gjorde nio mål och två assist på 14 matcher i den kinesiska superligan den senaste säsongen.