Besiktas uppges vara överens med anfallare från Chelsea

Besiktas jakt på anfallare fortsätter.

Efter att förhandlingarna med Luuk de Jong och Diego Costa har strandat så valde Besiktas att vända blickarna mot annat håll. Den senaste veckan har klubben förhandlat med engelska klubben Chelsea gällande Michy Batshuayi.

Förhandlingarna har varit givande och klubbarna är långt gångna i förhandlingarna. Besiktas uppges ha kommit med ett bud runt 4-5 miljoner euro för den 185 centimeter långe anfallaren.

I natt kom uppgifter från turkiska VOLE att Besiktas är överens med Batshuayi om ett kontrakt och att Besiktas kommer ha ett sista möte med Chelsea nästa vecka.

Den belgiske anfallaren har tidigare spelat i klubbar som Standard Liege, Marseille, Valencia, Borussia Dortmund och Crystal Palace. Totalt har det blivit 128 mål och 34 assist på 348 officiella matcher. I det belgiska landslaget har det blivit 22 mål på 35 landskamper.