Besiktas uppges vara ute efter Nainggolan

Besiktas uppges vara ute efter Radja Nainggolan.

Turkiska Ajansspor rapporterar att Besiktas vill ha den belgiske mittfältaren som sin nummer tio.

Rachid Ghezzal är på väg att skriva på ett permanent avtal och tidigare i veckan kritade Alex Teixeira på ett kontrakt med klubben. De turkiska cup & ligamästarna har tidigare gjort klart med Salih Ucan, Kenan Karaman, Mehmet Topal, Valentin Rosier (permanent övergång) och nu är alltså siktet inställt på Radja Nainggolan.

Enligt Hürriyet så är Besiktas redo att erbjuda 2,4 miljoner euro i årslön för den 33-årige mittfältaren som har brutit sitt kontrakt med Inter. Utöver det så kommer spelaren erbjudas en bonus på 800 000 euro.

Även Cagliari sägs vara intresserade av Nainggolan men Besiktas uppges ha presenterat ett bättre bud. Nainggolan spenderade förra säsongen på lån hos Cagliari i Serie A.

Besiktas uppges samtidigt vara ute efter en mittback och har Diego Godin och David Luiz på agendan. Den sistnämnde har uppgetts vara på väg till Turkiet där utöver Besiktas så är även Adana Demirspor intresserade.