BOMBEN: Ribery till Turkiet?

En riktig transferbomb kan smälla under tisdagen då fönstret stänger i många länder.

Franck Ribery är klubblös sedan kontraktet med Fiorentina gick ut i somras och har hållit igång med sin förra klubb Bayern München där han spelade i 12 år innan flytten till Italien.

Nu kopplas den 38-årige yttern ihop med en flytt till turkiska ligan.

Enligt turkiska Ajansspor som hänvisar till hemsidan Sport Italia så har Ribery erbjudits till Fatih Karagümrük. Journalisten Gianluigi Longari skriver att Riberys agent ska ha hört av sig till Karagümrük som tidigare under åren gjort flera värvningar från just Italien.

Däremot finns det ett problem som har att göra med att klubben inte har tillräckligt mycket utrymme i budget för Ribery. Klubben uppges kolla över sina ekonomiska resurser för att göra plats för en eventuell värvning av spelaren.

Ribery anslöt till Fiorentina sommaren 2019 och gjorde 5 mål och 10 assist på 51 matcher där det blev 3,600 minuters speltid. Fransmannen har inga tankar på att lägga skorna på hyllan och vill fortsätta karriären.

Januari 2005 värvades Ribery till Galatasaray från franska FC Metz för 5 miljoner euro. Han spelade i klubben i sju månader innan han återvände till Frankrike och till Marseille som två år senare sålde honom till Bayern München.