Burak Yilmaz målskytt igen & drar intresse från konkurrent

Burak Yilmaz målade för Lille i mötet med St: Etienne under helgen.

Den turkiske anfallaren gav Lille ledningen i den 38:e minuten och de regerande mästarna hade ledningen i halvtid. Det räckte dock inte till seger efter en kvittering av mittbacken Sow i den 85:e minuten. Knackigt för Lille som förra veckan förlorade 4-0 mot Nice som tränas av den förre Lille-tränaren Cristophe Galtier som blev mästare med laget förra säsongen. Efter krossen så fanns inte Zeki Celik eller Yusuf Yazici med i startelvan mot St: Etienne. Yazici blev inbytt med nio minuter kvar.

Galtier har öppnat upp och bekräftat under veckan att han är intresserad av att jobba med Burak Yilmaz igen och om anfallaren skulle höra av sig så skulle han ge ett ”positivt” besked för en värvning. Även Buraks pappa har tidigaer bekräftat Nices intresse för sin son.

För Burak Yilmaz har det blivit två mål på tre ligamatcher den här säsongen.