Calhanoglu hyllas i italiensk media efter debuten

Hakan Calhanoglu fick en drömstart med mål och assist inom loppet av matchens första 14 minuter när Inter besegrade Genoa med 4-0.

Nu hyllas Hakan för sin debut i de italienska medierna.

Corriere dello Sport gav Hakan Calhanoglu 8 i betyg vilket var högst av alla och valde honom till matchens bästa spelare: ”Den turkiske fotbolsspelaren spelade en fantastisk fotboll och bevisade detta genom att erövra San Siro på mindre än 15 minuter. En riktig nyckelspelare i det oförutsägbara nya Inter.” skriver tidningen.

La Gazetta dello Sport: ”Seger med 4-0 mot Genoa. Huvudtränaren Simone Inzaghis Inter övertygade alla. Calhanoglu och Dzeko var i huvudrollerna. Målen firades med fansen på San Siro.”

Även Gazettan valde ut Hakan som matchens spelare med 7,5 i betyg: ”En gammal Milan-spelare, går ut och gör debut för Inter som är värd stående ovationer är svårt att tänka sig. Men det hände. Han gjorde ett mål, det finare målet blev bortdömt, han assisterade Skriniar och mycket mer…”

Tuttosport skriver ”Lukaku vem? Men vilket Inter” som huvudrubrik efter segern mot Genoa. Tidningen gav spelaren sju i betyg och att insatsen glänste mycket tidigt med att ”Milan har tappat bort sig och Milan-fansen kommer få magont”.

LÄS OCKSÅ:

Drömdebut för Calhanoglu i Inter