Cengiz Ünder återigen målskytt för Marseille

2 matcher, 2 mål.

Det är Cengiz Ünders facit i Marseille. Den turkiske yttern nätade på nytt när Marseille tog emot Bordeaux i den andra omgången av franska ligan. Cengiz öppnade målprotokollet i matchen när han gjorde 1-0 för hemmalaget i den 34:e minuten. Målet påminde om hans första mål för klubben som kom förra veckan.

Marseille utökade till 2-0 i andra halvlek genom Dimitri Payet men därefter kom gästerna in i matchen igen och kvitterade till 2-2. Marseille fick till och med en spelare utvisad i slutminuterna och båda lagen gick för segern men fick nöja sig med en poäng.

Cengiz Ünder är den förste spelaren sedan Dimitri Payet att göra mål i de två första matcherna av ligaspelet för Marseille. Payet genomförde samma bedrift 2013.

För de övriga turkiska spelarna i Ligue 1 gick det inte lika bra. Burak Yilmaz, Yusuf Yazici och Mehmet Zeki Celik spelade alla från start när Lille förlorade med 4-0 mot Nice.

Se Cengiz Ünders mål här: