Detta uppges ha hänt i Galatasaray-lägret efter matchen

Galatasaray vann 2-0 borta mot Giresunspor men allt handlade om Marcao efteråt.

Mittbacken attackerade sin egen lagkamrat, Kerem Aktürkoglu, med slag och skallade den 22-årige anfallaren.

Marcao som fick rött kort har fått ta emot mycket kritik efteråt och händelsen har uppmärksammats över hela världen.

Nu rapporterar turkisk media vad som hände efter matchen.

Den nyblivne klubbpresidenten Burak Elmas som var på plats i Giresun för matchen och åkte med flyget som tog hem hela laget och ledningen från Giresun, ska ha blivit rasande över situationen som uppstod mellan Marcao och Kerem.

Efter matchen ska Marcao inte ha klivit på spelarbussen. Tillsammans med andra namn ska spelaren ha satt sig i en annan bil. Varken Marcao eller Kerem ska ha haft någon avsikt av att skipa fred med varandra efter matchen, enligt Ajansspor.

FutbolArena rapporterar att Marcao även satt avskild från lagkamraterna i flyget hem till Istanbul. Mittbacken uppges inte ha tagit in i omklädningsrummet heller efter matchen samt att spelaren inte har deltagit på tisdagens träning.

Galatasarays ledning har meddelat att de idag (läs: tisdag) kommer att meddela vilka åtgärder de kommer att vidta efter händelserna i Giresun.

LÄS OCKSÅ:

Skandal i Giresun: Marcao slog Kerem & blev utvisad