Efter Batshuayi: Besiktas vill göra fler värvningar

Besiktas kan presentera Michy Batshuayi när som helst.

Belgiske anfallaren kommer ansluta på lån för den här säsongen och tidigare så har Alex Teixeira kritat på kontraktet och börjat träna med laget.

Men Besiktas nöjer sig inte där. Besiktas ska ha hört av sig till Fenerbahce gällande Ozan Tufan. Mittfältaren kopplas ihop med en flytt till England och de regerande ligamästarna ska ha framfört sitt intresse och lämnat en förfrågan om spelaren enligt turkiska medier. Fenerbahce ska ha gett ett negativt besked då de kollar över möjligheten om hur man kan använda sig av Ozan kommande säsong samt att huvudtränare Vitor Pereira kommer ha sista ordet.

Å andra sidan så kollar man inte enbart på inhemska värvningar. Besiktas sägs ha börjat förbereda sig för att lägga ett bud på Schalke 04-talangen Can Bozdogan. 20-årige Bozdogan har ett kontrakt med Schalke till 2024. Innermittfältaren har gjort totalt 17 matcher och 2 assist för Schalke som är i en ekonomisk kris och som lirar i 2. Bundesliga den här säsongen.

Mittbacken Marcelo som har ett förflutet i Besiktas är utanför truppen i Lyon. Den franska klubben har meddelat att brassen tränar med A2-laget tills vidare.

NTV rapporterar att Lyon förbereder sig för att avsluta Marcelos kontrakt och skulle den 34-årige försvararen bli free transfer så kommer Besiktas att agera enligt uppgifterna.

Marcelo själv har tidigare hintat på sociala medier om en flytt tillbaka till Turkiet. Besiktas sålde Marcelo till Lyon 2017 för sju miljoner euro. Marcelo var utlånad till Besiktas andra halvan av säsongen 2015/2016 och köptes till klubben inför säsongen 2016/2017.