Efter matchen: ”Jag är inte nöjd med Belhanda & Balotelli”

Adana Demirspor får vänta på sin första seger i Süper Lig.

Under fredagen blev det 1-1 borta mot Kayserispor och den första poängen för klubben efter förlust i premiären mot Fenerbahce. Efter matchen var huvudtränare Samet Aybaba inte nöjd med sina två stora stjärnor, Younes Belhanda & Mario Balotelli, när han fick frågan om lagets stjärnspelare:

– Just nu är jag varken nöjd med Belhanda eller Balotelli. Om vi lyckas få igång dem, så kommer laget ha mycket större chanser att vinna. Det är därför vi ger dem chanser, vi pratar med dem, när vi återvänder hem kommer vi att prata igen, sade Aybaba.

Det var också första poängen för Kayseri som förlorade sin öppningsmatch mot Altay med 3-0. Kayserispor har nu mött två av tre nykomlingar i sina två första matcher och i veckan såldes 18-årige målvakten Dogan Alemdar till Rennes.