Fenerbahce avgjorde sent mot Antalyaspor

Det såg ut att gå mot ett mållöst möte & varsin poäng.

Då såg Fenerbahce till att göra två mål i matchens sista sex minuter. Miha Zajc spräckte nollan i den 89:e minuten efter att ha blivit framspelad av unge Arda Güler. 16-årige Güler som i veckan gjorde debut i Europa League, gjorde debut i Süper Lig och krönte alltså insatsen med en assist.

Tre minuter senare spelade inbytte Mesut Özil fram till Enner Valencia som kunde rulla in 2-0 i öppet mål. Det blev VAR-granskning eftersom i situationen innan kontringsanfallet så var det en misstänkt straff på Attila Szalai i Fenerbahces straffområde. VAR-granskningen friade och godkände Valencias mål.

Lagets stjärna, Mesut Özil, byttes in i 60:e minuten. Vitor Pereira meddelade att det hela handlade om att vila Mesut Özil inför veckans Europa League-match mot HJK Helsinki.

Övriga resultat från söndagens matcher i Süper Lig:

Konyaspor 2-1 Istanbul Basaksehir

Göztepe 0-1 Yeni Malatyaspor