Fenerbahces jakt på vänsterbackar

Fenerbahce är ute efter förstärkning till vänsterbackspositionen.

Sedan tidigare står det klart att Caner Erkin är utanför matchtruppen eftersom huvudtränare Vitor Pereira inte har spelaren i sina planer.

Klubben bekräftade också nyligen att de har gjort klart med 19-årige Cagtay Kapalik men klubben nöjer sig inte där.

I dagarna kom uppgifter om att Sead Kolasinac från Arsenal är nära klubben. Nu rapporterar VOLE-jouranlisten Yagiz Sabuncuoglu att Fener har inlett förhandlingar med spelarens representanter och Arsenal. Precis som det rapporterats tidigare i veckan så har klubben tagit hjälp av Mesut Özil som är god vän med Sead och de båda två var lagkamrater i Arsenal. Özil ska ha varit en god referens till spelaren och de båda ska ha pratat över telefon också om en flytt till Fenerbahce.

Samtidigt så har klubben enligt samma källa, tagit kontakt med Umut Meras representanter. Umut som till vardags spelar i Le Havre och även Turkiets landslag, har kopplats ihop med en flytt sedan förra sommaren. Fenerbahce ska ha hört av sig för att ta reda på spelarens krav.

Umut ses inte som ett alternativ till Kolasinac utan Fener vill ha båda spelarna enligt uppgifterna.