Hatayspor säljer skyttekungen Boupendza

I matchen mot Kasimpasa fanns inte Aaron Boupendza med för Hatayspor.

Anledningen?

Anfallaren är på väg att genomföra en transfer till qatariska Al Arabi för 5 miljoner euro. Uppgifterna kom några timmar innan matchen mot Kasimpasa och inför matchen så bekräftade huvudtränare Ömer Erdogan att spelaren var på väg bort:

– Boupendza har med all förmodan sålts. Han är överens med en klubb. Han lämnar Turkiet och allt som är kvar nu är signaturer.

Spelarens agent har under sommaren förhandlat med klubbar som Atalanta och West Ham enligt turkisk media men nu står det klart att Boupendza som även jagades av Fenerbahce i våras, kommer att skriva på ett kontrakt som ger honom 2 miljoner euro i årslön.

25-årige Boupendza gjorde 22 mål och 1 assist på 36 ligamatcher i fjol och blev skyttekung i Süper Lig, se alla målen här: