Ozan Kabak kopplas ihop med italiensk storklubb

Augusti månad löper mot sitt slut och Ozan Kabak är ännu kvar i Schalke 04.

Schalke har gjort det tydligt att de vill sälja sin turkiske talang på grund av de ekonomiska problem de har och samtidigt även gjort det klart att de vill ha minst 15 miljoner euro. Men det verkar inte vara någon klubb som vill möta deras krav.

Liverpool utnyttjade inte sin köpklausul som var strax över 20 miljoner euro och därefter har Kabak kopplats ihop främst med engelska klubbar och i synnerhet Leicester City. Men därifrån har det varit tyst ett bra tag innan det kom uppgifter om att Sevilla hade fått sitt bud på 10 miljoner euro nobbat av Schalke.

Nu kommer nya uppgifter – från Italien. Tuttomercatoweb rapporterar att Roma vill ha in mittbacken istället för skadade Chris Smalling. Det återstår att se om Romklubben går med på Schalkes krav eller om den tyska klubben sänker priset ytterligare.

Ozan Kabaks kontrakt med Schalke sträcker sig till sommaren 2024.